RÓLUNK 

Érthető kommunikáció, közvetlen hangnem, megbízható családi vállalkozás

Az elmúlt 10 évben végzett szerteágazó reklám és webgrafikai tevékenységünk hívta életre az ötletet, hogy létrehozzuk a Csordás Web Designt, mely esszenciája mindannak, amit ezekben az években végeztünk. Arra törekszünk, hogy elérhető áron tudjuk az ügyfeleinknek a legszínvonalasabb, modern dizájnú weblapokat készíteni. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, a logó tervezéstől, a kész weblapig.

olcsó weblapkészítés, CWD

Mostanáig volt szerencsénk ingatlanportált, több céges honlapot és szórakoztató weblapokat, blogokat készíteni és futtatni. Valamint számtalan látványterv, reklám és szórólap megalkotása is a nevünkhöz köthető.

Az ez idő alatt megszerzett mélyreható ismeretek ösztönöztek minket, hogy a három testvér vált-válnak vetve, tudásukat összeadva, vállalkozást alapítva, elkezdje kiszolgálni a piaci igényeket.

Fő célközönségünk a kis- és középvállalkozások, akiknek megpróbálunk alacsony áron, a legprofesszionálisabb megoldásokkal, letisztult formavilággal rendelkező weblapokat készíteni. Honlapjaink keresőbarát struktúrájúak, mert nekünk fontos, hogy szép és ötletes kialakítás mellett, meg is találják a céget a keresőkben a potenciális ügyfelek.

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS:

 

- egyedi arculatú honlap

- keresőbarát kialakítás

- reszponzív webdesign

- különböző árú weboldal kategóriák

- keresőoptimalizált honlapkészítés

- logó tervezés

- webanalitika

- Facebook like box

- felhasználóbarát weboldal

- megfizethető árak

- linképítés

- bővíthető honlap

Rólunk mondták

"Valóban olcsó és gyors honlapkészítés, profi munka."