Olcsó. Profi. Igényes.

Kik vagyunk?


Érthető kommunikáció, közvetlen hangnem, megbízható családi vállalkozás


Az elmúlt 10 évben végzett szerteágazó reklám és webgrafikai tevékenységünk hívta életre az ötletet, hogy létrehozzuk a Csordás Web Designt, mely esszenciája mindannak, amit ezekben az években végeztünk. Arra törekszünk, hogy elérhető áron tudjuk az ügyfeleinknek a legszínvonalasabb, modern dizájnú weblapokat készíteni. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, a logó tervezéstől, a kész weblapig.


Mostanáig volt szerencsénk ingatlanportált, több céges honlapot és szórakoztató weblapokat, blogokat készíteni és futtatni. Valamint számtalan látványterv, reklám és szórólap megalkotása is a nevünkhöz köthető. Az ez idő alatt megszerzett mélyreható ismeretek ösztönöztek minket, hogy a három testvér vált-válnak vetve, tudásukat összeadva, vállalkozást alapítva, elkezdje kiszolgálni a piaci igényeket. Fő célközönségünk a kis- és középvállalkozások, akiknek megpróbálunk alacsony áron, a legprofesszionálisabb megoldásokkal, letisztult formavilággal rendelkező weblapokat készíteni. Honlapjaink keresőbarát struktúrájúak, mert nekünk fontos, hogy szép és ötletes kialakítás mellett, meg is találják a céget a keresőkben a potenciális ügyfelek.

SZOLGÁLTATÁSOK

Amit mi ajánlunk


WEBFEJLESZTÉS

Az általunk készített dinamikus weblapok teljesen egyedi, reszponzív dizájnúak. A megrendelő egy rendkívül könnyen kezelhető, felhasználóbarát adminisztrációs felületen keresztül rendszeresen frissítheti a tartalmat. A reszponzív webdizájnnak köszönhetően, mind hagyományos számítógépen, mind mobileszközökön tökéletesen használható weblapot nyújtunk a megbízóinknak.

WEBÁRUHÁZAK

Jelenleg az internet a legnagyobb piac. Aki nincs jelen termékeivel, hátrányba kerül a konkurenciával szemben. Az általunk készített webáruházak webergonómiailag tervezettek, így a vásárlók könnyen eligazodnak rajta. A felhasználóbarát adminisztrációs felületnek köszönhetően, Ön gyorsan és rendkívül egyszerűen fel tudja tölteni, vagy frissíteni a termékeket.LINKÉPÍTÉS

Az általunk készített weblapok keresőbarát kialakításúak. De egy jól felépített és dizájnos honlap önmagában nem elég. Ha szeretnénk, hogy ránk találjanak a interneten, elengedhetetlen a linképítés. Természetesen nem csak az általunk készített weblapoknak vállaljuk a backlink-építését.

ARCULATTERVEZÉS

Egy cégnek elengedhetetlen az egyedi és a cég profiljához illeszkedő megjelenés. Nagyon fontos és a marketing alapvető eleme a Brand építés. Ezért vállaljuk cégek és szervezetek arculattervezését, mely az alábbiakat tartalmazza: egyedi logó, névjegykártya, levélpapír, boríték, dosszié, brossúra, reklámok, csomagolás, vagy bármely más felület, melyen keresztül cége kapcsolatba lép ügyfeleivel

Referenciák


Izgalmas projektjeink

Landing page

30.000 Ft-tól

+ domain, tárhely díj

Árak

Válaszd a neked megfelelő weblapot

Landing page

egyoldalas, egyszerű nyitóoldal

kapcsoltai form

support, segítség nyújtás az első héten

-

-

Egyszerű, céges honlap

max. 5-6 oldal

admin felület

support, segítség nyújtás az első héten

kapcsoltai form

speciális igények

Profi, céges honlap

kb. 10-30 oldal

admin felület

support, segítség nyújtás az első héten

kapcsoltai form

speciális igények

Webáruház

Önkormányzati portál

Apróhirdető portál

Ingatlanos honlap

Linkkatalógus, Cégkereső portál

Együttes, zenekar oldala

Egyéb honlap

Rólunk mondták

KAPCSOLAT / AJÁNLAT KÉRÉS