SZOLGÁLTATÁSOK  

 WEBFEJLESZTÉS

Az általunk készített dinamikus weblapok teljesen egyedi, reszponzív  dizájnúak. A megrendelő egy rendkívül könnyen kezelhető, felhasználóbarát adminisztrációs felületen keresztül rendszeresen frissítheti a tartalmat. A reszponzív webdizájnnak köszönhetően, mind hagyományos számítógépen, mind mobileszközökön tökéletesen használható weblapot nyújtunk a megbízóinknak.

 

 WEBÁRUHÁZAK

Jelenleg az internet a legnagyobb piac. Aki nincs jelen termékeivel, hátrányba kerül a konkurenciával szemben. Az általunk készített webáruházak webergonómiailag tervezettek, így a vásárlók könnyen eligazodnak rajta. A felhasználóbarát adminisztrációs felületnek köszönhetően, Ön gyorsan és rendkívül egyszerűen fel tudja tölteni, vagy frissíteni a termékeket. 

 

LINKÉPÍTÉS

Az általunk készített weblapok keresőbarát kialakításúak. De egy jól felépített és dizájnos honlap önmagában nem elég. Ha szeretnénk, hogy ránk találjanak a interneten, elengedhetetlen a linképítés. Természetesen nem csak az általunk készített weblapoknak vállaljuk a backlink-építését.

 

ARCULATTERVEZÉS

Egy cégnek elengedhetetlen az egyedi és a cég profiljához illeszkedő megjelenés. Nagyon fontos és a marketing alapvető eleme a Brand építés. Ezért vállaljuk cégek és szervezetek arculattervezését, mely az alábbiakat tartalmazza: egyedi logó, névjegykártya, levélpapír, boríték, dosszié, brossúra, reklámok, csomagolás, vagy bármely más felület, melyen keresztül cége kapcsolatba lép ügyfeleivel 

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS:

 

- egyedi arculatú honlap

- keresőbarát kialakítás

- reszponzív webdesign

- különböző árú weboldal kategóriák

- keresőoptimalizált honlapkészítés

- logó tervezés

- webanalitika

- Facebook like box

- felhasználóbarát weboldal

- megfizethető árak

- linképítés

- bővíthető honlap

Rólunk mondták

"Valóban olcsó és gyors honlapkészítés, profi munka."