Weblap készítés Ózd

Weblapokat készítünk Ózd és környékén. Szeretjük a szép,letisztul designt, mindent ami a modern kori elvárásoknak megfelel. Készíttesse velünk weblapját és meglátja, egy profi és igényes weboldala lesz majd.

A mai felgyorsult világunkban a mobiltelefonokon való internetezés került előtérbe. Ezért rendkívül fontosnak tartjuk, hogy a kor kihívásainak megfeleljünk. Célunk, mobilbarát, reszponzív weblapok készítése. Egyszerű, könnyen kezelhető adminisztrációs-felület és könnyen átlátható felhasználói felület biztosítja a kényelmes munkát és böngészést.

Miért mi? – Weblap készítés Ózd

  • Mert minden esetben egyedi sablont fejlesztünk
  • Keresőoptimalizált weboldalakat adunk át (SEO)
  • Egyszerű adminisztrációs felület
  • Baráti árak
  • A weblap elkészülte után is segítségnyújtás, ha igény van rá

Logó és arculattervezés

Vállajuk továbbá cégének logó és arculattervezését. Profi grafikusunk segítségével egyedi és modern logókat készítünk.

Weblap készítés határideje

A honlapok fejlesztés ideje nagyban függ a terjedelmüktől és a funkcionalitásuktól. Általánosságban elmondható, hogy az egyszerűbb weboldalakat 2-3 hét alatt készítjük el, a grafikai tervezéstől a végső átadásig. A sok lapos, magas funkcionalitású webkatalógusok és webáruházak általában 4-5 hét alatt nyerik el a végső fomrájukat. Minden esetben szükséges a pontos igényfelméréshez ahhoz, hogy meg tudjuk határozni a munkához szükséges időt.

Weblap készítés árak

Igényes és szép, honlapokat készítünk akár már 30.000 Ft-tól is. Ezek egyszerű egy oldalas, statikus weblapok. Egy komolyabb funkciókkal rendelkező honlap elkészítésének az ára 70.000 – 100.000 Ft -tól indul, de az összetettebb funkcionalitású, sok aloldallal  rendelkező webkatalógus, webáruház, webshop ára 200.000 Ft -tól kezdődik.
Ezek az árak csupán tájékoztató jellegűek, mert minden megrendelő igénye más és más, ezért az árak díjszabása is egyedi. Áraink az egyik legolcsóbbak a hazai piacon, a tudásuk és az elkészített honlapok minőségi viszont az egyik legmagasabb.

Biztonsági mentések és karbantartás

Gyakran felmerül az a kérdés, hogy a honlap elkészülte után, mennyi ideig vállaljuk annak a karbantartását? A honlap karbantartását, biztonsági mentését kérheti alkalmi jelleggel, de a feladatra folyamatos megbízását is szívesen vállalunk.

Weblap helyezése a keresőben

Minden honlapot olyan módon alakítunk ki, hogy az a keresési találatok között a lehető legjobb helyet foglalja el a közeljövőben. A weboldalak sorrendje azonban nagyon sok dologtól függ a honlap kialakításán túl, de a SEO szakembereink ismerik a módját annak, hogy hogyan kerülhet az élre az Ön weblapja is. Segítünk benne, keressen minket bizalommal!

Érdeklődj árainkról:

Írd be ezt a négy karaktert az alul látható mezőbe
captcha